Vrem sa ai o VIATA FRUMOASA

De aceea am construit APROAPE DE TOT ce este important pentru tine

1548390713562

Scoli si gradinite

Scoala „Anastasia Popescu” – Scoala Europeana

Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” a fost desemnata  „Scoala Europeana”, un titlu binemeritat pentru un program educational aflat de 20 de ani in avangarda invatamantului romanesc. Si este la doi pasi de noul tau apartament

Restaurante

Fie ca iti place sa iesi la o masa eleganta in oras sau apreciezi atmosfera boema a restauratelor chic, ai acces la multiple optiuni, pentru toate gusturile. De la cochetul Modelier, taverna greceasca Zavat si pana la vestitul Trattoria il Calcio, toate sunt situate la cateva zeci de metri in jurul noului tau apartament.

768x440_imgbig2
768x480_imgbig3

Magazine si Cumparaturi

Magazine de dulciuri homemade, raw-vegan, boutique shops cu haine care mai de care mai frumoase, supermarket-uri, precum si multiplele magazine din zona, te asigura ca indiferent de anotimp sau ora, ai acces la tot ce ai nevoie pentru a pregati o mancare delicioasa, sau a iti reinnoi garderoba.

Distractie

Esti la 20 de minute mers pe jos de centrul vechi al Bucurestiului! Mai este nevoie sa sublinez ca nu ai nevoie de taxi ca sa ajungi acasa? Sau ca bicicleta si trotineta electrica vor deveni mijloacele tale favorite de transport?

768x410_imgbig1

Esti intr-o zona excelenta!